KING ICT - Akademija LJETO 2019

Job description


Bok! Htjeli bismo ti se predstaviti. Mi smo KING ICT, jedna od vodećih ICT tvrtki u Hrvatskoj koja posluje na regionalnim i međunarodnim tržištima. U tvrtki je preko 500 developera, testera, project managera i drugih stručnjaka koji svakodnevno rade na projektima za digitalno društvo. KING ICT je tvrtka sistem integrator što znači da radimo na velikim projektima i rješenjima koje ste sigurno koristili. 


Kako znamo da ste naša rješenja koristili? Ako čitate ovo, pretpostavljamo da ste studenti. Sigurno ste koristili sustav za upis u srednje škole i fakultete ili ste beskontaktno plaćali tramvajsku kartu. Riječ je o naizgled jednostavnim rješenjima, ali iza svakog rješenja su mjeseci planiranja, promišljanja i razvijanja kako bi se za jedan kompleksan problem osmislilo pristupačno rješenje. Želiš li i ti raditi na sličnim projektima?


Ovo je prilika za tebe! :)


Što je KING Akademija? 


KING Akademija program je ljetne prakse za sve studente u sklopu koje imaju priliku proći besplatnu edukaciju i kroz rad na konkretnom projektu pokazati svoje znanje i vještine u jednoj od projektnih uloga (Application Developer, Database Administrator/Developer, Business Analyst, Software Tester/Software Developer in Test).


Zainteresirani se mogu prijaviti do 23.lipnja 2019. na web stranici KING Akademije. Edukacija traje od 01.07 do 12.07. dok rad na projektu traje od 17. 07. do 30. 08. 2019. Tijekom navedenog perioda za sudionike smo pripremili edukaciju od strane iskusnih stručnjaka KING ICT-a i rad na konkretnom zadatku, odnosno aplikaciji. Nakon završetka akademije cilj nam je najboljim talentima koji su bili dijelom Akademije pružiti mogućnost stalnog zaposlenja ili stipendiranja.


3, 2, 1 nauči


Neovisno o projektu, u KING ICT-u kolege će te uvijek podržati, podučiti i savjetovati. Naši mentori uvijek su spremni pomoći i podijeliti znanje s novim članovima tima. Nudimo ti priliku za napredak, usavršavanje i putovanja. Prisutni smo na većini važnih IT događanja u Hrvatskoj i inozemstvu gdje usvajamo i dijelimo iskustva i znanja.

Projekte vodimo prema Agile i Scrum metodologiji, razvijamo u Javi, i .NET-u, a kroz coding izazove redovito eksperimentiramo s novim tehnologijama i jezicima.

 


Što ti nudimo? 

  • priliku za rad u timu na konkretno osmišljenom projektu implementacije web aplikacije za stvarne poslovne potrebe
  • mogućnost stjecanja i usavršavanja znanja i vještina u području razvoja softvera, testiranja i poslovne analize. Na ovaj način praktičnim iskustvom možeš sam zaključiti što ti najbolje ide i gdje se želiš dalje usavršavati 😊
  • satnicu od 25 kn/h


P.S. Role koje tražimo:


  • Software Tester/Software Developer in Test: Voliš automatizaciju i algoritme jer računala su tu da rade za nas? Istovremeno voliš istraživati rizike koji se kriju u aplikacijama, kako bi pronašao vrijedne informacije za korisnike za koje te aplikacije i radimo? U tebi leži tester softvera, osoba koja podjednako dobro razumije svijet računala i svijet njihovih korisnika!
  • Business Analyst: Programiranje ti i nije nešto napeto, no s druge strane, voliš postavljati puno pitanja, orijentiran si na detalje i često se uhvatiš u razmišljanju kako bi neka aplikacija mogla biti i drugačije posložena? Voliš raditi s ljudima, a pismeno izražavanje ti ne predstavlja nikakav problem? Oslobodi poslovnog analitičara u sebi i pokaži nam što znaš!
  • Application Developer (Java ili .NET tehnologije): Voliš prave izazove? Rješavanje kompleksnih zadataka ti je uzbudljivo? Programiranje ti se uvijek činilo zanimljivim? Ako ti je bar jedan odgovor bio DA, onda je development kao stvoren za tebe! Razvij svoja znanja u domeni developmenta i učini ovaj svijet boljim mjestom!
  • Database Administrator / Developer: Zanima te što se događa s podacima "under the hood"? Želiš pretvoriti hrpu informacija u nešto korisno? Smatraš da su podaci i njihova obrada najvažnija stvar svake aplikacije? Ako imaš 3 odgovora DA, statistički si stvoren za DB!


Dobro je biti u KING-u!


Nalazimo se u Buzinu, izvan gradske vreve u novouređenom uredskom prostoru. Nudimo fleksibilno radno vrijeme, rad od doma, korištenje saune i usluga osobnog trenera u našoj teretani. Najvažnije od svega nudimo ti poticajnu radnu okolinu i najbolje kolege koji šire dobre vibracije (provjereno). 

Requirements

Pridruži nam se i uvjeri se zašto su dobre vibre zaista u Kingu 😊