KING ICT Akademija - ZIMA 2019

Zaduženja i odgovornosti

PRILIKA ZA TEBE

Vjerojatno si i sam primijetio da nam je digitalizacija živote učinila puno jednostavnijima. Svakodnevno tome kroz naše projekte - pridonosimo i mi: Pametna učionica po mjeri učenika i profesora, beskontaktno plaćanje tramvajske karte, kupnja karte za vlak preko weba i online upisi u srednje škole i fakultete samo su neki od naših velikih projekata na kojima radimo. 


Želiš li i ti dobiti priliku za rad na sličnim projektima?


3, 2, 1 NAUČI 

Neovisno o projektu, u King ICT-u kolege će te uvijek podržati, podučiti i savjetovati. Naši mentori uvijek su spremni pomoći i podijeliti znanje s novim članovima tima. Osim toga, tu su i brojne edukacije na koje se možeš prijaviti. Prisutni smo na većini važnih IT događanja u Hrvatskoj i inozemstvu gdje usvajamo i dijelimo iskustva i znanja.

Svaki projekt na kojem radimo razvijamo u skladu s Agile i Scrum principima i metodologijama. Koristimo poznate tehnologije i provjerene programske jezike, kao što su Java i .NET, a kroz R&D projekte i inicijative često eksperimentiramo s novima.


TKO SMO?

Mi smo jedna od najvećih ICT kompanija u Hrvatskoj s preko 400 zaposlenih sa sjedištem u Zagrebu i uredima u regiji. 

Radimo na velikim i kompleksnim projektima koji digitaliziraju naše društvo.
Što je KING Akademija?

Riječ je o programu zimske prakse za sve studente hrvatskih sveučilišta i veleučilišta. Akademija je prilika za polaznike da pokažu svoje znanje i vještine na konkretnom projektu u jednoj od projektnih uloga (Application Developer, Database Administrator/Developer, Business Analyst, Software Tester/Software Developer in Test). Svim polaznicima Akademije omogućit ćemo besplatnu edukaciju i plaćenu praksu.


Zainteresirani se mogu prijaviti do 15. siječnja 2019. na web stranici KING Akademije. Akademija traje četiri tjedna od 4. veljače do 1. ožujka i tijekom tog perioda za pristupnike smo pripremili edukaciju od strane iskusnih stručnjaka KING ICT-a i rad na konkretnom zadatku tj. aplikaciji. 

Nakon završetka akademije cilj nam je najboljim talentima koji su bili dijelom Akademije pružiti mogućnost stalnog zaposlenja ili stipendiranja.

Očekivanja

 Nudimo:

  • Priliku za rad u timu na konkretno osmišljenom projektu implementacije web aplikacije za stvarne poslovne potrebe
  • Mogućnost usavršavanja znanja i vještina u području razvoja softvera, testiranja i poslovne analize. Na ovaj način praktičnim iskustvom možeš sam zaključiti što ti najbolje ide i gdje se želiš dalje usavršavati.
  • Satnicu od 25 kn po satu

Ako ti sve ovo zvuči privlačno – prijavi se odmah na KING Akademiju!