Business Analyst (m/ž)

  • Aktivis
  • Zagreb, Croatia

Business Analyst (m/ž)

..................................................

AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje poslovnih informacijskih sustava. Osnovana 2006. godine i posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu.

 

..................................................

KOGA TRAŽIMO?

Tražimo poslovnog analitičara koji ima želju za novim izazovima i osobnim razvojem. Poslovni analitičari i konzultanti u Aktivisu rade na implementaciji i održavanju DMS sustava (Sustav za upravljanje dokumentima). Posao se sastoji od analize i optimizacije poslovnih procesa, izrade tehničke dokumentacije, dizajniranja i testiranja softverskog rješenja, edukacije korisnika te svakodnevne komunikacije s klijentima i razvojnim timom.

Očekujemo da imaš završen fakultet informatičkog ili srodnog područja te radno iskustvo u području poslovne analize za IT rješenja. Iskustvo u pisanju funkcionalnih specifikacija koje su temelj za razvoj softverskog rješenja je obavezno, a bilo bi odlično i poznavanje poslovnih procesa reguliranih zakonskom regulativom (uredsko poslovanje, upravni postupci, javna nabava, likvidacija računa...).  
Dodatna prednost je ako imaš radno iskustvo u području OOP-a (objektno orijentiranog programiranja) i baza podataka te iskustvo s DMS-om odnosno EMC Documentum alatima.

ŠTO RAZVIJAMO (naši produkti)?
 

 

GDJE IDEMO?

Imamo punu posvećenost, ustrajnost, jasan cilj i sredstva. Usmjereni smo na razvoj modernih Enterprise content management sustava za upravljanje dokumentima putem najboljih praksa, dostupnih modernih tehnologija, s mogućnostima brze prilagodbe potrebama svakog pojedinog korisnika s velikim brojem funkcionalnosti potrebnih u svakodnevnom radu. Uz pomoć naših rješenja transformiramo tradicionalan način rada u digitalan i zato širimo postojeći tim stručnjaka.

 

POSTANI DIO NAŠEG TIMA!

Što je najvrjednije svakoj tvrtki? Ljudi, njihovo znanje, iskustvo, trud... Kod nas možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.