Business Analyst (m/ž)

  • Aktivis
  • Zagreb, Croatia

Business Analyst (m/ž)

..................................................

AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje poslovnih informacijskih sustava. Osnovana 2006. godine i posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu te bismo voljeli pronaći novog člana koji dijeli našu viziju. Sva IT rješenja koja implementiramo su u potpunosti razvijena na vlastitoj DMS platformi koja omogućava digitalizaciju procesa, neovisno o gospodarskoj grani klijenta.


..................................................

KOGA TRAŽIMO?

  • Tražimo poslovnog analitičara koji ima želju za novim izazovima i osobnim razvojem koji će raditi na implementaciji i održavanju DMS sustava za upravljanje dokumentima.
  • Treba nam netko stručan u analizi i optimizaciji poslovnih procesa, izradi tehničke dokumentacije i dizajniranju i testiranju softverskog rješenja. Također moraš moći kvalitetno educirati naše korisnike i svakodnevno komunicirati sa klijentima i razvojnim timom.


ŠTO OČEKUJEMO?

  • Prethodni rad u području poslovne analize za IT rješenja.
  • Iskustvo u pisanju funkcionalnih specifikacija koje su temelj za razvoj softverskog rješenja nam je od velike važnosti
  • Dodatne prednosti pri zapošljavanju, koje ne uvjetuju zapošljavanje, no njemu izravno doprinose: poznavanje poslovnih procesa reguliranih zakonskom regulativom (uredsko poslovanje, upravni postupci, javna nabava, likvidacija računa...), radno iskustvo u području OOP-a (objektno orijentiranog programiranja) i baza podataka te iskustvo s DMS-om odnosno EMC Documentum alatima.
  • Bez brige, ako nam se svidiš, a ne vladaš svim ovim vještinama, rado ćemo te naučiti.
      

ŠTO NUDIMO?

Uz fleksibilno radno vrijeme i kontinuirane prilike za stručno usavršavanje, naši zaposlenici imaju posebne popuste u svim članicama grupe i kod partnera, fitness centar i saune u našem prostoru uz osobnog trenera i multisport karticu, naš restoran - da jednostavno ponište sve ono što su napravili u teretani, novu poslovnu opremu, te ništa manje bitan besplatan parking za zaposlenike.

Ako nam se pridružiš osigurat ćemo ti mentora koji će se brinuti za tvoj napredak. Brinemo jedni o drugima te ćeš u svakom trenutku imati podršku kolega i voditelja. Poštujemo tvoje vrijeme, razumijemo važnost uravnoteženosti privatnog i poslovnog života.


 

POSTANI DIO NAŠEG TIMA!

Ako si komunikativna i kompetentna osoba koja umjesto pronalaženja isprika nalazi načine za uspjeh, voljeli bismo te vidjeti u našem timu.