Java Developer (m/ž)

 • King ICT
 • Zagreb, Hrvatska

Java Developer (m/ž)

..................................................

Mi smo Sektor softverskih rješenja u King ICT-u. Radimo na velikim i kompleksnim projektima koji digitaliziraju naše društvo. Naša rješenja koriste tisuće ljudi, a i ti si vjerojatno među njima. Uz pomoć naših proizvoda ljudi plaćaju cestarinu, voze se vlakom, koriste javni prijevoz u Zagrebu, djeca jednostavnije upisuju osnovne i srednje škole, strancima se izdaju dozvole za boravak i rad u RH, stručnjaci jednostavnije kontroliraju kvalitetu pitke vode, poljoprivrednicima se na vrijeme isplaćuju poticaji, građani dobivaju građevinske dozvole bez čekanja na šalterima (detalji na www.king-ict.hr).

Iako nas ima preko 200, radimo u manjim neovisnim projektnim timovima. Radimo agilno i primjenjujemo najbolje od Scrum metodologije. Pazimo na kulturu firme i biramo kolege s kojima nam je ugodno raditi i družiti se jer kod nas vlada #dobravibraukingu.


Tražimo nove KINGovce: entuzijastične, motivirane i kreativne kolege i kolegice koji su željni novih izazova - svih razina iskustva

ODABERI SVOJ LEVEL


Junior

Već imaš nešto iskustva rada s Java programskim jezikom, u timskom okruženju? Želiš proširiti stečena znanja i dobiti iskustvo rada na velikim enterprise projektima? Neovisno o projektu, u King ICT-u kolege će te uvijek podržati, podučiti i savjetovati. Osim toga, tu su i brojne edukacije na koje se možeš prijaviti. Prisutni smo na većini važnih IT događanja u Hrvatskoj i inozemstvu gdje usvajamo i dijelimo iskustva i znanja.


Mid

Prošlo je već nekoliko godina od kad si shvatio/la da je Java programski jezik za tebe i da se želiš razvijati u tom smjeru? Bez problema samostalno svladavaš naprednije koncepte i uočavaš rješenja za poboljšavanje postojećeg koda? Provjeri naše tehnologije navedene niže u oglasu i ako možeš samostalno raditi s njima i spreman si na kontinuirano učenje, certificiranje te napredovanje, pridruži se našem timu developera.


Senior

King ICT je usmjeren prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom na različitim Java projektima koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije. Ovdje možeš pokazati svoje sposobnosti na raznim projektima, iskazivati i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka i certificirati se. Imaš priliku i podijeliti svoje znanje kroz mentoriranje mlađih kolega koji tek kreću sa svojim profesionalnim razvojem te prezentirati znanja i nove tehnologije na stručnim konferencijama. 

Tehnologije koje koristimo su:

 • Spring/Spring Boot
 • Angular/React
 • JPA/Hibernate
 • Maven/Gradle
 • GIT/Jenkins


Zašto smo mi pravi odabir za tebe?

 • Radimo s poznatim i izazovnim klijentima na jedinstvenim projektima koji digitaliziraju naše društvo te tebi i ljudima oko tebe pojednostavljuju život.
 • Kontinuirano se stručno usavršavamo, prisustvujemo ciljanim konferencijama.
 • Svaki projekt na kojem radimo razvijamo u skladu s Agile i Scrum principima i metodologijama.
 • Nudimo klizno radno vrijeme, radno mjesto izvan gradske vreve, mogućnost povremenog rada od kuće iz udobnosti svojeg kauča.
 • Uživamo u ugodnom i opuštenom radnom okruženju s nizom pogodnosti (restoran, korištenje teretane s osobnim trenerom za zaposlenike i saune u tvrtki, Herman Miller Aeron stolice, popusti u tvrtkama članicama grupacije i kod partnera...)

..................................................

POSTANI DIO NAŠEG TIMA!