Java Software Engineer (m/ž)

 • Aktivis
 • Zagreb, Croatia

Java Software Engineer (m/ž)

..................................................

AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje poslovnih informacijskih sustava. Osnovana 2006. godine i posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu.


  ..................................................

  KOGA TRAŽIMO (i koje tehnologije koristimo)?

  Tražimo iskusnog Java Software Engineer-a (JavaSE, JavaEE) koji ima želju za novim izazovima i osobnim razvojem. Naši stručnjaci koriste Spring Framework; između ostalog koristi se Spring Boot, Spring MVC i Spring REST. Razvijamo software koji radi sa raznim relacijskim bazama podataka (MSSql, Oracle, Postgres, DB2, …), a pri tome se koristimo raznim naprednim tehnikama da bi poboljšali performanse sustava (rekurzivni SQL, indexi, funkcije, ...). Ako nam se pridružiš bilo bi dobro da poznaješ neki front-end framework (Angular, ReactJS, Vue). Prednost dajemo developerima koji imaju iskustva sa Java cloud sustavima (Docker, Kubernetes) kao i onima koji imaju iskustva u radu s BPM sustavom.


  ŠTO RAZVIJAMO (naši produkti)?  GDJE IDEMO?

  Imamo punu posvećenost, ustrajnost, jasan cilj i sredstva. Usmjereni smo na razvoj modernih Enterprise content management sustava za upravljanje dokumentima putem najboljih praksa, dostupnih modernih tehnologija, s mogućnostima brze prilagodbe potrebama svakog pojedinog korisnika s velikim brojem funkcionalnosti potrebnih u svakodnevnom radu. Uz pomoć naših rješenja transformiramo tradicionalan način rada u digitalan i zato širimo postojeći tim stručnjaka.


  POSTANI DIO NAŠEG TIMA!

  Što je najvrjednije svakoj tvrtki? Ljudi, njihovo znanje, iskustvo, trud... Kod nas možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.


  www.aktivis.hr