Java Software Engineer (m/ž)

 • Aktivis
 • Zagreb, Croatia

Java Software Engineer (m/ž)

..................................................

AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje poslovnih informacijskih sustava. Osnovana 2006. godine i posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu te bismo voljeli pronaći novog člana koji dijeli našu viziju. Sva IT rješenja koja implementiramo su u potpunosti razvijena na vlastitoj DMS platformi koja omogućava digitalizaciju procesa, neovisno o gospodarskoj grani klijenta.  ..................................................

  KOGA TRAŽIMO i ŠTO OČEKUJEMO?

  Tražimo iskusnog Java Software Engineer-a (JavaSE, JavaEE) koji ima želju za novim izazovima i osobnim razvojem. 

  • Naši stručnjaci koriste Spring Framework; između ostalog koristi se Spring Boot, Spring MVC i Spring REST. 
  • Razvijamo software koji radi sa raznim relacijskim bazama podataka (MSSql, Oracle, Postgres, DB2, …), a pri tome se koristimo raznim naprednim tehnikama da bi poboljšali performanse sustava (rekurzivni SQL, indexi, funkcije, ...).
  • Prednost dajemo developerima koji imaju iskustva sa Java cloud sustavima (Docker, Kubernetes) kao i onima koji imaju iskustva u radu s BPM sustavom. 

  Bez brige, ako nam se svidiš, a ne vladaš svim ovim vještinama, rado ćemo te naučiti.


  ŠTO ĆEŠ RADITI?

  Ako nam se pridružiš, radit ćeš na razvoju našeg vlastitog Enterprise content management sustava za upravljanje dokumentima. Radi se sa modernim i najnovijim tehnologijama, sustavom dizajniranim za cloud te u razvoju primjenjujemo prilagođeni agilni način rada. U skladu sa tvojim željama možeš se profilirati i kao DevOps.


  ŠTO NUDIMO?

  Uz fleksibilno radno vrijeme i kontinuirane prilike za stručno usavršavanje, naši zaposlenici imaju posebne popuste u svim članicama grupe i kod partnera, fitness centar i saune u našem prostoru uz osobnog trenera i multisport karticu, naš restoran - da jednostavno ponište sve ono što su napravili u teretani, novu poslovnu opremu, te ništa manje bitan besplatan parking za zaposlenike.

  Ako nam se pridružiš osigurat ćemo ti mentora koji će se brinuti za tvoj napredak. Brinemo jedni o drugima te ćeš u svakom trenutku imati podršku kolega i voditelja. Poštujemo tvoje vrijeme, razumijemo važnost uravnoteženosti privatnog i poslovnog života.


  POSTANI DIO NAŠEG TIMA!

  Ako si komunikativna i kompetentna osoba koja umjesto pronalaženja isprika nalazi načine za uspjeh, voljeli bismo te vidjeti u našem timu.


  www.aktivis.hr