Karijera u AKTIVIS-u (otvorena prijava)

  • Aktivis
  • Zagreb, Croatia

Karijera u AKTIVIS-u (otvorena prijava)

..................................................

 

AKTIVIS je tvrtka specijalizirana za razvoj rješenja za upravljanje dokumentima, osnovana 2006. godine, a od 2008. posluje kao jedna od članica KING ICT grupacije. Posebno smo ponosni na svoj tim, kreativnost i motiviranost koju pokazujemo u našem svakodnevnom radu. Cilj je na projektima korisnicima osigurati visoku razinu stručnosti i iskustva na razvoju Enterprise content management sustava na vodećim svjetskim platformama. Digitalna transformacija je naš core business i ponosni smo što sudjelujemo u ključnim projektima koji se događaju na trenutnom tržištu. Ključni faktor za nas kao tvrtku je povjerenje naših korisnika i uspješnost projekata koje isporučujemo. Prisutni smo u projektima državne uprave, javnih poduzeća, farmaceutske industrije, financijskih institucija i telekomunikacija.

Tvrtka je usmjerena prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije i grade naš tim kroz svoj individualan doprinos. Ovdje možeš pokazati sve svoje sposobnosti i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.

 

..................................................

 

Ako si zainteresiran/a za zaposlenje u AKTIVIS-u, no trenutno nema otvorenih natječaja za posao koji želiš, pošalji nam otvorenu prijavu, napiši koje te područje rada konkretno zanima i priloži svoj CV.

 

Kreiraj mogućnost da postaneš dio našeg tima!