Karijera u KING ICT-u (otvorena prijava)

  • King ICT
  • Zagreb, Grad Zagreb, Croatia

Karijera u KING ICT-u (otvorena prijava)

..................................................

Tko smo?

KING ICT je tvrtka specijalizirana za napredna informacijsko-komunikacijska (ICT) rješenja, a posluje u sklopu M SAN Grupacije. Od nedavno je vlasnik dvije tvrtke: 

  • Aktivis - tvrtka specijalizirana za razvoj rješenja za upravljanje dokumentima
  • Smart energy - tvrtka specijalizirana za provođenje mjera u području energetske učinkovitosti. 

Što radimo? 

Naši stručnjaci svakodnevno razvijaju i implementiraju nova rješenja u ključnim ICT spektrima: softverska rješenja, infrastrukturna i mrežna rješenja (aktiva), rješenja tehničke zaštite i pasivna mrežna rješenja.

Radimo na velikim i kompleksnim projektima koji digitaliziraju naše društvo. Uz pomoć naših proizvoda ljudi plaćaju cestarinu, voze se vlakom, koriste javni prijevoz u Zagrebu, jednostavnije upisuju srednje škole i fakultete, stručnjaci jednostavnije kontroliraju kvalitetu pitke vode, poljoprivrednicima se na vrijeme isplaćuju poticaji, građani dobivaju građevinske dozvole bez čekanja na šalterima.


Zanima te rad na dinamičnim projektima s najsuvremenijim tehnologijama? Voliš s drugima dijeliti iskustvo svojih dosadašnjih uspjeha? Uvijek nastojiš pronaći najbolje moguće rješenje za zadatak na kojem radiš?

  

       

Ako si zainteresiran za zaposlenje u KING ICT-u, no trenutno nema otvorenih natječaja za posao koji želiš, pošalji nam otvorenu prijavu, napiši koje te područje rada konkretno zanima i priloži svoj CV.

 

Sam kreiraj mogućnost da postaneš dio našeg tima!

 

KING ICT je mjesto na kojem možeš pokazati svoje sposobnosti, iskazivati i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, razvijati se i graditi svoju karijeru u IT svijetu.

  

..................................................