Mid/Senior Database Developer (m/ž)

  • King ICT
  • Zagreb, Hrvatska

Mid/Senior Database Developer (m/ž)

..................................................

Mi smo Sektor razvoja softverskih rješenja u KING ICT-u. Radimo na velikim i kompleksnim projektima koji digitaliziraju naše društvo. Naša rješenja koriste tisuće ljudi, a i ti si vjerojatno među njima. Uz pomoć naših proizvoda ljudi plaćaju cestarinu, koriste javni prijevoz u Zagrebu, djeca jednostavnije upisuju osnovne i srednje škole, poljoprivrednicima se na vrijeme isplaćuju poticaji, građani dobivaju građevinske dozvole bez čekanja na šalterima (detalji na www.king-ict.hr). 

Iako nas ima preko 200, radimo agilno u manjim i neovisnim projektnim timovima te primjenjujemo najbolje od Scrum metodologije. Dijelimo znanja, cijenimo trud i uvijek se možemo osloniti jedni na druge. Cilj nam je svima pružiti priliku da svoje radne obaveze prilagode i organiziraju prema svojim privatnim i obiteljskim obvezama. Pazimo na kulturu firme i biramo kolege s kojima nam je ugodno raditi i družiti se jer kod nas vlada #dobravibraukingu.


Što ćeš raditi?

Kao dio velikog, stabilnog i izazovnog projekta zajedno ćeš s kolegama optimizirati aplikaciju te u nju implementirati nove funkcionalnosti. Veliki dio poslovne logike je zapisan u SQL procedurama, tako da ćeš većinom raditi na MS SQL bazi. Osim toga, imat ćeš priliku sudjelovati u modernizaciji aplikacije, što ovu poziciju čini odličnom prilikom za razvoj kompetencija i karijere. 

Što očekujemo?

Očekujemo da poznaješ Microsoftove tehnologije i imaš višegodišnje iskustvo u radu sa MS SQL Serverom. Također, trebao bi biti napredan korisnik T-SQL-a te stručan u optimizaciji SQL upita. Poželjno je poznavanje C# i .NET/ .NET Core tehnologija. Zanimljivi su nam i kandidati koji imaju višegodišnje iskustvo u radu s nekom drugom bazom, a spremni su se prebaciti na naše tehnologije.

Zašto baš KING?

  • Radimo s poznatim i izazovnim klijentima na jedinstvenim projektima koji digitaliziraju naše društvo te tebi i ljudima oko tebe pojednostavljuju život.
  • Kontinuirano se stručno usavršavamo, prisustvujemo ciljanim konferencijama.
  • Svaki projekt na kojem radimo razvijamo u skladu s Agile i Scrum principima i metodologijama.
  • Nudimo klizno radno vrijeme, radno mjesto izvan gradske vreve te mogućnost povremenog rada od kuće.
  • Uživamo u ugodnom i opuštenom radnom okruženju s nizom pogodnosti (restoran, korištenje teretane s osobnim trenerom za zaposlenike i saune u tvrtki, Herman Miller Aeron stolice, popusti u tvrtkama članicama grupacije i kod partnera...)

..................................................


POSTANI DIO NAŠEG TIMA!
Rado ćemo se javiti, sjesti i razgovarati o mogućoj suradnji...