.NET Developer (m/ž)

 • King ICT
 • Zagreb, Croatia

.NET Developer (m/ž)

..................................................

Mi smo Sektor razvoja softverskih rješenja u King ICT-u. Radimo na velikim i kompleksnim projektima koji digitaliziraju naše društvo. Naša rješenja koriste tisuće ljudi, a i ti si vjerojatno među njima. Uz pomoć naših proizvoda ljudi plaćaju cestarinu, voze se vlakom, koriste javni prijevoz u Zagrebu, djeca jednostavnije upisuju osnovne i srednje škole, strancima se izdaju dozvole za boravak i rad u RH, stručnjaci jednostavnije kontroliraju kvalitetu pitke vode, poljoprivrednicima se na vrijeme isplaćuju poticaji, građani dobivaju građevinske dozvole bez čekanja na šalterima (detalji na www.king-ict.hr). Iako nas ima preko 200, radimo u manjim neovisnim projektnim timovima. Radimo agilno i primjenjujemo najbolje od Scrum metodologije. Pazimo na kulturu firme i biramo kolege s kojima nam je ugodno raditi i družiti se jer kod nas vlada #dobravibraukingu. 


Tražimo nove Kingovce: entuzijastične, motivirane i kreativne kolege i kolegice koji su željni novih izazova - raznih razina iskustva

ODABERI SVOJ LEVEL


Mid

Već imaš par godina iskustva s C#-om, .NET framework-om ili .NET Core-om? Bez problema samostalno svladavaš naprednije koncepte i uočavaš rješenja za poboljšavanje postojećeg koda? Želiš proširiti stečena znanja i dobiti iskustvo rada na velikim enterprise projektima? Neovisno o projektu, u King ICT-u kolege će te uvijek podržati, podučiti i savjetovati. Osim toga, tu su i brojne edukacije na koje se možeš prijaviti. Prisutni smo na većini važnih IT događanja u Hrvatskoj i inozemstvu gdje usvajamo i dijelimo iskustva i znanja. 

Senior

King ICT je usmjeren prema okupljanju i zadržavanju kvalitetnih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom na različitim .NET projektima koji svojim radom, idejama i zamislima pridonose cjelokupnom razvoju organizacije. Ovdje možeš pokazati svoje sposobnosti na raznim projektima, iskazivati i razmjenjivati svoja mišljenja s kolegama, učiti od vrhunskih stručnjaka i certificirati se. Imaš priliku i podijeliti svoje znanje kroz mentoriranje mlađih kolega koji tek kreću sa svojim profesionalnim razvojem te prezentirati znanja i nove tehnologije na stručnim konferencijama. Svakako baci pogled na tehnologije koje koristimo.


Tehnologije koje koristimo:

 • C# i .NET/.NET Core Framework
 • MS SQL
 • Javascript (ReactJS)
 • GIT version control
 • Jenkins CI/CD

Zašto smo mi pravi odabir za tebe?

 • Radimo s poznatim i izazovnim klijentima na jedinstvenim projektima koji digitaliziraju naše društvo te tebi i ljudima oko tebe pojednostavljuju život.
 • Kontinuirano se stručno usavršavamo, prisustvujemo ciljanim konferencijama.
 • Svaki projekt na kojem radimo razvijamo u skladu s Agile i Scrum principima i metodologijama.
 • Nudimo klizno radno vrijeme, radno mjesto izvan gradske vreve, mogućnost povremenog rada od kuće iz udobnosti svojeg kauča.
 • Uživamo u ugodnom i opuštenom radnom okruženju s nizom pogodnosti (restoran, korištenje teretane s osobnim trenerom za zaposlenike i saune u tvrtki, Herman Miller Aeron stolice, popusti u tvrtkama članicama grupacije i kod partnera...)

..................................................

POSTANI DIO NAŠEG TIMA! Rado ćemo se javiti, sjesti i razgovarati o mogućoj suradnji...