Planet IX - uđite u svijet umjetne inteligencije!

 • Zagreb, Croatia

Planet IX - uđite u svijet umjetne inteligencije!

..................................................

 

Planet IX je tvrtka specijalizirana za korištenje umjetne inteligencije i njezine primjene u obradi podataka u robotici, dronovima i bespilotnim letjelicama. Kao naš najznačajniji projekt ističe se bespilotni sustav eRIS III, na koji smo osobito ponosni i planiramo ga proširiti i unaprijediti primjenom novih tehnologija. Time se želimo nametnuti kao jedan od vodeći razvojnih centara bespilotnih sustava u EU za civilnu uporabu. Kako bi nam pomogli u ostvarenju tog cilja pridružite se mladom, kreativnom i ambicioznom timu Planeta IX koji predano radi na razvoju bespilotnih sustava i njihove primjene u raznim poslovnim rješenjima.

 

Sektor bespilotnih letjelica u konstantnom je porastu te se daljnja ekspanzija predviđa i u narednim godinama. Kako bismo se afirmirali i ostali konkurentni u dinamičnom okruženju kontinuirano radimo na jačanju i individualnom razvoju članova našeg tima koji su potkrepljeni znanjem i vještinama iz područja robotike, mehatronike, umjetne inteligencije, strojnog učenja, konstrukcija iz aviomodelarstva i tehnike, itd.

Zanima te kako izgleda naša svakodnevica i čime se bave naši članovi tima?

 

Neki od poslova koje ćeš raditi obuhvaćaju:

 • primjene raznih senzorika (IMU, GPS, barometar, lidar, stereo kamera…)
 • računalne vizijske sustave (prepoznavanje objekata kamerama, očitanje registracijske tablice, prepoznavanje visine i promjera stabala , kao i vrste, prebrojavanje divljači, stanja usjeva …)
 • izrade HIL i SIL simulacija mobilnih platformi
 • obrade podataka prikupljenih pomoću raznih senzora na stacionarnoj ili mobilnoj platformi
 • izrade modela letjelica primjenom kompozitnih materijala
 • upravljanje bespilotnim letjelicama.

 

Što očekujemo od tebe?

 • Završio si barem preddiplomski ili diplomski studij tehničkog ili srodnog usmjerenja
 • Pokazuješ strast i istražuješ područja umjetne inteligencije ili robotike
 • Analitična si osoba usmjerena na detalje
 • Izvrsno poznaješ rad na računalu i vladaš engleskim jezikom

Ako ti navedeno zvuči zanimljivo, osjećaš se spremno za nove izazove, želiš pomicati granice, imaš ideju, znanje ili iskustvo kojim možeš doprinijeti našem zajedničkom cilju, javi nam se!

 

Studenti završnih godina tehničkih i srodnih fakulteta sa željom izrade diplomskih i preddiplomskih radova u navedenim područjima, pozivamo i vas da nam se javite s kratim opisom svojih radova. Tvrtka smo koja prepoznaje važnost ulaganja u nove potencijale i spremni smo vam osigurati dodatnu pomoć od strane našeg multidisciplinarnog tima pri realizaciji i izradi rada u stvarnom industrijskom radnom okruženju.

..................................................

 

Pošaljite nam svoj CV s kratkim osvrtom u kojem području možete dati svoj doprinos i s argumentacijom zašto baš Vi.

 

Radujemo se vašim prijavama!